Kirjapaketti – Luojan luonnossa ja Lasten tafsiir osat 1 & 2

61,90  sis. alv

Kirjapaketti sisältää Luojan luonnossa -runokirjan ja Lasten tafsiir -kirjan osat 1 ja 2.

 

 

Osasto:

Kuvaus

Lasten tafsiir Koraanin selitysteos osa 1

Lasten tafsiir -kirja on lapsille ja kaikille Koraanin opiskelussaan alkutaipaleella oleville tarkoitettu Koraanin selitysteos eli tafsiir. Kirja sisältää Koraanin suurat Al-Faatiha, Al-Ikhlaas, Al-Falaq ja An-Naas ja tarjoaa selkeän suomenkielisen selityksen näiden neljän tärkeän suuran merkityksestä.

Koraanin suurat on selitetty jae kerrallaan, ja jokaisen jakeen yhteydessä on jakeen merkitystä avaava kuva. Kuvituksessa käytetyt kuvien teemat on otettu lasten maailmasta ja lapsille tutuista asioista. Kirjan lopussa on lapsille suunnattuja tehtäviä, joiden tarkoituksena on kerrata kirjassa opittuja asioita.

1. painos
ISBN 978-952-69903-3-0
Pehmeäkantinen, 56 sivua
Painettu Suomessa

Lasten tafsiir Koraanin selitysteos osa 2

Kirja on jatkoa teokselle Lasten tafsiir osa 1, ja sisältää Koraanin suurat Al-Kawthar, Al-Kaafiruun, An-Nasr ja Al-Masad ja tarjoaa selkeän suomenkielisen selityksen neljän tärkeän suuran merkityksestä.

Lasten tafsiir -kirja on yhtä aikaa opetuksellinen ja selkeälukuinen, ja siinä on kaunis ja herkkä kuvitus. Nämä seikat yhdessä auttavat sisäistämään ja painamaan mieleen jakeiden kauniit merkitykset. 

1. painos
ISBN 978-952-69903-7-8
Pehmeäkantinen
Painettu Suomessa

Luojan luonnossa

Luojan luonnossa -runokokoelma ihastelee neljän vuodenajan ilmiöitä lapsenomaisin silmin. Kirjan kaunis kuvitus kutsuu lapset ja vanhemmat yhteisten keskustelujen ja pohdintojen äärelle.

Tämä runokokoelma on suunniteltu vanhemmille työvälineeksi, joka mahdollistaa keskustelun lasten kanssa ikätasoisesti Luojan luonnosta, sen kauneudesta ja ihmeellisyydestä. Runojen kautta käsitellään myös syvällisempiä aiheita aina Luojaan turvautumisesta ihmisten moninaisuuteen.

Osaan runoista on liitetty mukaan niiden aiheisiin liittyvä Koraanin jae tai hadith eli perimätieto.

1. painos
ISBN 978-952-69903-0-9
Pehmeäkantinen, 44 sivua
Painettu Suomessa