USKON KIPINÄ- KURSSIT KEVÄT 2024

Keväällä 2022 alkaneiden Uskon kipinä -toimintatuokioiden tarkoituksena on tukea ja vahvistaa muslimilasten uskonnollista identiteettiä sekä tarjota oman perheen vakaumuksen mukaista kurssitoimintaa. Kasvatusalan ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat toimintatuokiota siten, että sisällöllisesti kurssikerrat kattavat perusopetuksen opetussuunnitelmaa. Tällöin kursseille osallistumisella voidaan korvata koulun tarjoamia islamin tunteja. Alle kouluikäisten ryhmässä keskitytään harrastustoimintaan, jossa lauletaan islamhenkisiä lastenlauluja, askarrellaan ja leikitään tutustuen mm. viiden pilarin käsitteistä aina hyviin käytöstapoihin. 

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE ON KÄYNNISTYNYT!

Kurssit sijoittuvat ajalle 22.1.- 18.3. eli kaudenaikana on yhteensä 6 lähikurssikertaa ja 8 etäkurssikertaa. Paikkoja rajoitetusti.

HINTA 

62 €/ osallistuja. 

Hinta sisältää 24% Alv. Maksu tapahtuu verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat aina sitovia.

Ikärajat ovat suosituksia. Mikäli koette jonkun kurssin olevan teille ajankohtainen ikäsuosituksesta huolimatta, niin olkaa meihin yhteydessä asiakaspalvelu@tahtikuu.fi. Emme kuitenkaan ota tällä hetkellä ilmoittautumisia alle 4-vuotiailta.

Lisätietoa kurssien sisällöistä ja ilmoittautumiset kursseille löydät klikkaamalla kunkin kurssin kuvaketta.

HUOM! Ilmoita maksusivun lisätiedot kohdassa osallistujan nimi ja syntymävuosi (alle 18v.)..

Kerhot leikki-ikäisille ja alkuopetukseen (4-8v.)

Kurssit koululaisille (7-14v.)

Kurssit yli 15v. ja aikuiset